miercuri, 27 februarie 2013

Potentialul Nelimitat – Kristopher Raphael




Drumul catre Adevar si Cunoastere este presarat cu obstacole.
Doar cei care au renuntat la Ego au putut parcurge in intregime acest drum al carui scop final este Iluminarea.
Cuvantul Ego este unul din acele cuvinte care este aruncat peste tot in jur in diverse forme si cu diverse intelesuri, in functie de context. Conform conceptiei psihanalitice exista: Id, Ego si Superego (Sine, Eu, Supreu). In conversatia de fiecare zi, vorbim despre Ego ca fiind partea din tine care crede ca esti o persoana individuala separata de toti ceilalti (si in general, de orice). In contextul cresterii spirituale suntem nevoiti sa ne ocupam de el pentru ca Ego-ul ne impiedica in a ne realiza Potentialul nostru Nelimitat.
Oamenii confunda Ego-ul cu propria persoana. Acesta este motivul pentru care nu au curaj sa renunte la el, de teama ca vor pierde ceva. Ego-ul este insa o iluzie, iluzia unor dorinte si ambitii pe care omul le identifica ca fiind proprii. Ele apartin de fapt lumii in care traieste, si nu Sinelui.
In cresterea spirituala, Ego-ul este “corpul pretentiei”. Definitia din dictionar pentru “pretentie” este “o afirmatie falsa”. Egoul pretinde ca este ceva ce nu este de fapt. Si ceea ce pretinde Ego-ul este ca el ar fi Sinele autentic. Ego-ul face tot ce poate ca sa mimeze Sinele autentic. Totusi, el nu este capabil sa fie acesta. Asa cum Ego-ul este fals si Sinele autentic este adevarat, tot ce poate sa faca Ego-ul este sa pretinda ca poate crea aceleasi calitati ca si Divinul.
De exemplu, Ego-ul incearca sa creeze domnia, ceea ce este un aspect bun, care inseamna a avea control asupra propriei vieti si persoane, dar nu reuseste decat sa creeze dominatia, care este control prin oprimare. Ego-ul incearca sa creeze iubire, dar nu reuseste decat sa creeze co-dependenta. Ego-ul incearca sa creeze pentru sine imputernicire (care este intotdeauna intovarasita de modestie), insa nu reuseste decat sa creeze putere si control, in deficitul altora. Ego-ul incearca sa creeze implinire si multumire in viata, dar nu reuseste decat sa creeze o fericire temporara, care curand dispare si se transforma in nemultumire. Ego-ul poate doar pretinde ca el creeaza calitatile sinelui Divin. Totusi el stie foarte bine sa se prefaca si de la o varsta frageda poate convinge ca el (sinele egotic) este cel adevarat.
Ego-ul se incrusteaza adanc in societate. El formeaza familiile noastre, scolile noastre, si locul nostru de munca. Chiar si religiile noastre sunt incarcate de Ego. Ego-ul este atat de raspandit incat multi oameni nici nu mai cunosc si altceva. Din aceasta cauza legatura noastra cu Sinele nostru autentic se pierde de la o varsta tanara, fiind inlocuita cu ceva care nu este adevarat, cu personalitatea falsa care este Egoul.
Pentru a vindeca ceea ce este Ego un lucru de folos este intelegerea modului in care Ego-ul se formeaza in noi, ca indivizi. Ego-ul este imbinat cu ranile noastre. Cand suntem copii mici suntem spontani in mod natural. Ne exprimam sentimentele pe moment. In multe familii insa emotiile spontane sunt desconsiderate si de aceea curand invatam sa le suprimam. Indata ce auzim primul “Nu” sau “nu e voie sa faci asta”, incepem sa ne schimbam. Un copil mic doreste in mod natural sa placa celor care il ingrijesc. Atunci cand cei care il au in grija exprima neplacere fata de exprimarea copilului, acesta, ca sa faca placere parintilor sai, va incepe sa-si suprime simtirea sa proprie. Ce se intampla atunci cand ne suprimam expresivitatea este ca suprimam chiar ceea ce suntem. Pretindem ca simtim altceva decat ceea ce simtim. Cand pretindem ca suntem ceva ce nu suntem, apare Egoul.
Parintii, scoala si societatea au anumite asteptari despre cum ar trebui sa actionam si ce ar trebui sa fim. O mama doreste ca fiica ei sa fie o printesa, cand ea de fapt se simte mai bine jucandu-se ca un baietoi. Fetita incearca (pretinde) a fi printesa ca s-o multumeasca pe mama ei, si astfel apare Egoul. Un tata vrea ca fiul lui sa fie campionul sportiv care el n-a reusit sa devina el insusi, cand de fapt fiul este interesat mai mult sa cante la chitara. Baiatul isi suprima dorinta de a exprima muzica si incearca sa devina campionul sportiv, ceea ce i-a cerut tatal lui sa fie. El se schimba in altceva care nu este de fapt, si atunci apare Egoul.
Abuzul de orice forma, fie fizic, fie emotional, cauzeaza trauma. Trauma (ranirea) apare atunci cand, copil fiind, una din necesitatile noastre de baza nu este indeplinita. Trei asemenea necesitati sunt: iubirea, acceptarea si aprobarea. In momentul in care ne sunt refuzate aceste necesitati apare trauma. Schimbarea Sinelui in altceva, pentru a face placere altora, da nastere unui Ego.
Datorita faptului ca suntem adanc inradacinati in Ego, ne este dificil sa cunoastem cine suntem. Fiecare strat al Egoului ne taie contactul cu Sinele nostru autentic, cu Sinele Divin. Pentru majoritatea oamenilor nu este cunoscut decat atat, falsul Sine sau Ego-ul. Datorita faptului ca ei traiesc fixati in spatiul Sinelui fals, vietile lor sunt in mare parte false. Tot ce stiu ei este ceea ce incearca Ego-ul sa creeze.
O persoana poate sa intre intr-o relatie sau sa iasa din ea, de exemplu, incercand sa afle ceea ce ei cred ca este “iubire”. Cu toate astea incercarea Ego-ului de a iubi se dovedeste ca nu este nimic mai mult decat o forma de co-dependenta. Co-dependenta apare atunci cand incercam sa determinam pe cineva sa ne implineasca anumite necesitati pe care le avem si pe care doar noi insine le putem implini. In relatia co-dependenta, nici una din partile implicate in relatie nu si-a indeplinit lucrul pe care trebuiau sa-l faca pentru propria vindecare. Golurile din corpul lor energetic atrag pe altii care ei cred ca le pot umple golurile respective. Ei se simt minunat cand sunt cu cineva care poate sa le umple energetic si emotional golurile. Ei cred ca aceasta este iubire. Dar nu este iubire. Este co-dependenta, care porneste de la Ego. Atunci cand o persoana nu si-a facut vindecarea necesara si cand cealalta persoana pleaca, golurile lor raman larg deschise si ei simt o mare durere. Aceasta este co-dependenta. Fiecare persoana depinde de alta ca sa-i umple golurile.
Ca oameni, fiecare avem necesitati de baza, in a primi de la alti oameni iubire, companie, si asa mai departe. Cu toate acestea, atunci cand necesitatea este una care nu a fost indeplinita in copilarie, cum ar fi iubirea, acceptarea si aprobarea, si cand un gol s-a format deja, numai noi insine putem sa implinim aceste necesitati, de-la-sine-la-sine. Incercarea de a face pe altcineva sa ne umple un asemenea gol este Ego. Este incercarea Ego-ului de a crea iubire.
Relatiile care sunt cele mai capabile sa evolueze cel mai profund in iubire si intimitate adevarata sunt cele in care ambele parti si-au facut lucrul de vindecare prin care sa-si vindece ranile si sa-si umple golurile. In asemenea relatii iubirea adevarata, care nu poate sa vina decat de la Sinele autentic, poate creste si inflori. Ego-ul este atat de impregnat in societate si indivizi incat de cele mai multe ori oamenii nu cunosc alt punct de referinta. Ceea ce o persoana obisnuita descrie ca fiind fericire, iubire, implinire, libertate, putere, si asa mai departe, nu sunt nimic mai mult decat imitatii create cu istetime de catre Ego. Nu este de mirare deci, faptul ca oamenii au atatea dificultati in relatii, cariera si familie. Cele mai multe idealuri sunt bazate pe ceva creat de catre Ego. Adevarata iubire, putere, implinire si libertate nu pot sa vina decat de la ce este cu adevarat Sinele autentic sau Sinele Divin.
Din copilarie noi adunam Ego, foaie peste foaie. Parte din calea noastra spirituala este desprinderea acestor straturi de ego, asa cum desprindem foile de ceapa. Pe masura ce desprindem fiecare foaie ne apropiem mai mult de ceea ce este adevarat in Sine. Ego-ul se impregneaza in noi la o varsta foarte frageda. Ca o boala genetica el ne este dat mai departe de catre parintii nostri. Egoul este principala sursa a disfunctiei din familiile si societatile noastre. Toti suntem traumatizati mai mult sau mai putin. Aceasta traumatizare este cea care provoaca probleme potentialului nostru. Ea se manifesta prin dificultati in relatiile dintre noi, nefericire, lipsuri. A vindeca Ego-ul si a reveni la Sinele autentic este ingredientul esential prin care putem sa ne realizam Potentialul nostru Nelimitat.
Ca sa ne realizam potentialul nelimitat trebuie sa devenim deci constienti de felul in care Ego-ul ne blocheaza. Trebuie sa identificam locul unde viata noastra este construita pe fals, pe pretentie. Primul pas este constientizarea. Fii constient de felul cum lucrezi. Fii constient de mecanismul propriei gandiri. Noteaza-ti cum raspunzi si cum reactionezi la anumite situatii, persoane si lucruri. Fii constient de orice fel de obiceiuri pe care le ai atunci cand raspunzi. Fii martor si observa-te pe tine insuti/insati in fiecare aspect al vietii tale.
Un procedeu de dezmembrare a Ego-ului
In continuare este prezentat un procedeu care, atunci cand este folosit in mod perseverent, va incepe sa dezmembreze Ego-ul.  In orice situatie, intreaba-te acest lucru: “sunt eu complet cinstit cu mine insumi/insami?” Pune-ti aceasta intrebare inainte de a lua o decizie, oricat de mica sau de mare ar fi ea. Intreaba-te inainte de a incepe sa spui cuiva ceva. Intreaba-te inainte de a cere ceva cuiva. Fii constient de ceea ce gandesti. Atunci cand chibzuiesti sau eziti intre doua alternative, intreaba-te daca esti complet cinstit cu tine.
Fa-ti un obicei din a trai cu integritate. Integritatea este legata de cuvantul “integral”. A fi integral sau integru inseamna a fi intreg sau nedivizat. Ego-ul creeaza compartimentari in sine. Ne schimbam depinzand de persoana cu care suntem. Fiecare schimbare a Sinelui este echivalenta cu o sub-personalitate. Deseori aceste sub-personalitati nu se cunosc una pe alta. Acest lucru este un teren fertil pentru Ego. Atunci cand avem sub-personalitati nu suntem intregi sau integrali. Pentru a avea integritate trebuie sa fim complet cinstiti cu noi insine.
Cu fiecare actiune, intreaba-te: “actionez eu cu integritate?” Tine-ti atentia treaza atunci cand lucrezi cu acest procedeu. Noteaza orice fel de rezistenta pe care o simti. Pe masura ce lucrezi cu acest procedeu, vei incepe sa stirbesti si sa slabesti stransoarea pe care o are Egoul asupra ta. Acest lucru va permite nelimitarii sa curga prin tine!


   O istorioara  pe care an primit-o.
   A placut sufletelului meu si sper sa va placa si voua.
   


Acum vreo douăzeci de ani, lucram ca  taximetrist, ca să mă întreţin.
 Într-o noapte, când am ajuns la o comandă, la 2:30 AM, clădirea era în întuneric,  cu excepţia unei singure lumini la o fereastră de la parter... 
În asemenea circumstanţe, mulţi taximetrişti ar claxona o dată sau de două ori, ar aştepta un minut şi apoi ar pleca. Dar am văzut prea mulţi oameni care depindeau de taxi ca fiind singurul lor mod de transport. 
Dacă nu mi se părea un pericol, întotdeauna mergeam la uşă . 
Deci, am mers şi-am bătut la uşă ...
 - "Doar un minut" !     răspunse o voce firavă, a unei persoane mai în vârstă. 

Auzeam ceva  tras de-a lungul pardoselii. 
După o pauză lungă, uşa s-a deschis. O femeie mică de statură, în jur de vreo 80 de ani stătea în faţa mea. Purta o rochie colorată şi o pălărie mare cu o panglică de catifea prinsă pe ea,ca  o femeie dintr-un film din anii '40. Langă ea era o valiză mică, de nailon. Apartamentul arăta ca şi cum nimeni n-ar mai fi locuit acolo de ani de zile. Tot mobilierul era acoperit cu cearşafuri. 
Nu găseai nici un ceas pe pereţi, nici bibelori sau alte lucruri pe rafturi. Într-un colţ era un panou plin cu poze  protejat de un suport de sticlă.
 
- "Ai putea să-mi duci bagajul până la maşină?" zise ea. 

Am dus valiza la maşină şi apoi m-am întors să  o ajut pe femeie. Ea m-a luat de braţ şi am mers încet spre maşină. A continuat să-mi mulţumească pentru amabilitate.
  
- "Nu e mare lucru" i-am zis eu. "Doar încerc să-mi tratez pasagerii în felul în care aş vrea ca mama mea să fie tratată"
 
- "Oh, eşti un băiat aşa de bun!" zise ea.
 
Când am intrat în maşină, mi-a dat o adresă, şi apoi m-a întrebat:
 - "Ai putea sa conduci prin centrul oraşului?" 

- "Nu este calea cea mai scurtă" am răspuns eu.
  
-"Oh, nu conteză" spuse ea. "Nu mă grăbesc. Eu, acum, merg la azil..." 

M-am uitat în oglinda retrovizoare. Ochii ei erau scanteitori...
 
- "Nu mi-a mai rămas nimeni din familie..." a continuat ea. "Doctorul spune că nu mai am mult timp..."
 
În tăcere, am căutat ceasul de taxare şi l-am oprit.

- "Pe ce rută aţi vrea să merg?" Am întrebat.
 
Pentru următoarele două ore am condus prin oraş. Mi-a arătat clădirea unde odată ea lucrase ca operator pe lift. Am condus prin cartierul unde ea şi soţul ei au locuit când erau proaspăt căsătoriţi. M-a dus în faţa unui magazin cu mobilă care, odată, fusese o sală de bal unde obişnuia să meargă la dans, pe vremea când era fată. Câteodată mă ruga să opresc în faţa unor clădiri sau colţuri de stradă şi să stau cu ea acolo în întuneric, contemplând în tăcere. Cum s-a arătat la orizont prima rază de soare, mi-a spus dintr-odată: 

- "Sunt obosită... Hai să mergem."
 
Am condus în tăcere spre adresa pe care mi-o dăduse. Era o clădire ieftină,  o casă mică , cu un drum de parcare care trecea pe sub o portiţă... Doi oameni au venit spre taxi, cum am  ajuns acolo. Erau atenţi şi concentraţi asupra fiecărei mişcări pe care o făcea femeia. Am deschis portbagajul şi am dus micuţa valiză până la uşă . Femeia fusese deja asezată într-un scaun cu rotile.
 
- "Cat îţi datorez?" a întrebat ea, în timp ce-şi căuta portmoneul..
 
- "Nimic" am zis eu.
 
- "Dar trebuie şi tu să te întreţii...." 

- "Nu vă faceţi griji...sunt şi alţi pasageri" am răspuns eu...
 Aproape fără să mă gândesc m-am aplecat şi am îmbrăţişat-o. Ea m-a strâns cu putere... 

- "Ai facut unei femei în vârstă un mic moment de bucurie"
 
spuse ea.

 "Mulţumesc."
 

I-am strâns mâna şi apoi am plecat în lumina dimineţii. 
În spatele meu, o uşă se închisese... Era  sunetul de încheiere al unei vieţi.... Nu am mai luat alţi pasageri în tura aceea de lucru... 
Am condus pierdut în gânduri... Pentru restul zilei, de-abia puteam vorbi... 
Ce ar fi fost dacă femeia aceea ar fi dat peste un taximetrist mânios sau unul care ar fi fost nerăbdător să-şi termine tura?... 
Ce-ar fi fost dacă aş fi refuzat să iau comanda, sau doar să claxonez o dată şi apoi să plec?... 
Uitându-mă în urmă. Nu cred că am făcut ceva mai important în întreaga mea viaţă... 
Suntem tentaţi să credem că vieţile noastre se învârt în jurul unor momente măreţe. Dar adesea aceste momente măreţe ne iau prin surprindere - frumos împachetate în ceea ce alţii ar considera ceva neînsemnat.

OAMENII S-AR PUTEA SĂ NU-ŞI AMINTEASCĂ EXACT CEEA CE AI FĂCUT SAU CEEA CE AI SPUS, DAR ÎNTOTDEAUNA ÎŞI VOR AMINTI CUM I-AI FĂCUT SĂ SE SIMTĂ!!!

Viaţa aceasta s-ar putea să nu fie petrecerea pe care o speram, dar cât timp suntem aici putem de asemenea să dansăm.În fiecare dimineaţă când îmi deschid ochii, îmi spun :

        "Ziua de azi este o zi specială!" 


Amintiţi-vă asta, prietenii mei !
Nu ne mai putem întoarce niciodată înapoi, acesta e singurul show pe care il jucăm.
Tratează oamenii în felul în care ai vrea TU să fii tratat !  
 

 VĂ IUBESC PE TOŢI, PENTRU SIMPLUL FAPT CĂ EXISTAŢI ŞI AM CU CINE SĂ AM UN SCHIMB DE OPINII, ŞI CĂ-MI SUNTEŢI DRAGI CU TOATE CĂ PE UNII DINTRE DUMNEAVOASTRĂ NU VĂ CUNOSC. DAR ASTA NU CONTEAZĂ!
 
BLESTEM DE OM SĂRAC

Din balegi şi din cuib de cuci,
Răsar ca viermii, politruci
Şi din haznalele de bani –
Costume negre cu şnapani,
Viteji ca musca la arat!
Şi ne-aţi minţit şi ne-aţi furat,
Şi-aţi pus pe noi şi jug de boi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Murdari în suflet şi în gând,
Cu ghearele averi strângând,
Din flote, fabrici şi uzine,
Voi aţi lăsat numai ruine!
V-aţi gudurat pe lângă clerici
Cu mânăstiri şi cu biserici
Şi vile v-aţi făcut, de soi...
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Voi v-aţi trădat şi între fraţi,
Ca voi, şi viermii-s mai curaţi.
Aţi dărâmat şcoli şi spitale
Ca să vă fie vouă moale
Şi v-aţi brodit şi parlamente
Din licheluţe repetente.
Şi ne-mproşcaţi doar cu noroi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Aţi omorât orice dreptate,
Aţi jecmănit tot ce se poate,
Guvernul vostru cu miniştri
E-o adunătură de sinistri,
Batjocura şi umilinţa
Au mai rămas la voi credinţa?
Ghiolbani de jafuri şi gherțoi,
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Aţi sărăcit o ţară-ntreagă,
Nici dracul să nu o mai dreagă
Şi din privatizări cu fumuri
Aţi tot lăsat lumea pe drumuri!
Dar cum să faceţi voi vreun drum
Când urma voastră e doar scrum?
La tâlhării vă strângeţi roi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Blestemul greu să vă lovească,
Doar bube rele să vă crească,
Ochii să îi aveţi ca napul
Şi să vă roadă viermii capul!
Să putreziţi toţi prin palate,
Toţi spulberaţi să fiţi în toate
Şi să aveţi doar oase moi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Popor român, nu te-ai săturat să stai pe locul mortului şi să fii condus de toţi tâmpiţii?
Chiar ţi-e jenă să iubeşti ţara asta? Nu trebuie să fii naţionalist-comunist pentru asta.

Dan Puric

luni, 25 februarie 2013


Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă
Victimele epidemiilor din ultimele decenii au depăşit numărul victimelor celui de-al doilea război mondial
de Alex Ionescu 
          În spatele mediatizării deşănţate a vaccinurilor se ascunde un adevăr înspăimântător: niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuală, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevărat eficient. Nu s-a demonstrat ştiinţific eficienţa vaccinurilor, ci din contră s-a demonstrat că ele sunt foarte periculoase, transmiţând un număr mare de virusuri şi generând veritabile epidemii. În plus, substanţele care fac parte din vaccinuri, precum mercurul şi aluminiul, pot produce autism, Alzeheimer, cancer, etc. Prin vaccinare, suntem păcăliţi să plătim bani grei şi să îi îmbogăţim chiar pe cei care încearcă astfel să ne ucidă.
          Cunoaştem cu toţii teoriile  vehiculate în ultimii ani, privitor la existenţa unui număr “prea mare” de oameni pe planetă şi la aşa-zisa insuficienţă a resurselor planetare. Am remarcat cu toţii numărul din ce în ce mai mare de cataclisme mai mult sau mai puţin naturale care au loc în diferite părţi ale lumii. Ar trebui să aruncăm o privire şi asupra unui subiect mai puţin mediatizat – diferitele epidemii ale căror victime, în ultimele decenii, depăşesc numărul celor din al doilea război mondial                                                                     În alte articole publicate pe site-ul nostru am prezentat multe dovezi care arată că “îngrijorarea” anumitor grupări influente internaţionale privind suprapopularea planetei şi diminuarea resurselor naturale au dus la conceperea şi aplicarea unor “măsuri”. Acestea sunt veritabile planuri criminale de reducere a populaţiei planetare la 1 miliard de oameni. Aerosolii, ţânţarii şi vaccinurile sunt pricipalele modalităţi “de luptă” fără oponenţi, ale guvernelor cu suprapopularea planetei.  
          Aerosoli şi tânţari, mijloace eficiente pentru infectarea cu virusuri  
          În 1946, viitorul „rege” al produselor farmaceutice, George Merck, a raportat secretarului de război al SUA că a reuşit să transforme în armă biologică toxina extrasă din bacteria Brucella şi să o izoleze într-o formă cristalină indestructibilă, utilizând doar fragmente de ADN. În timpul războiului corean s-au pulverizat în aer astfel de cristale asupra populaţiei chineze şi coreene. Din acest motiv mulţi veterani din acel război au dezvoltat ulterior scleroza multiplă. Armata a recunoscut că boala era în corelaţie cu Brucella şi a plătit veteranilor compensaţii. Deşi particulele de Brucella pot rămâne inactive în organism timp de mai multe decenii, acestea pot fi reactivate de vaccinuri. Pentru soldaţii americani vaccinurile au devenit obligatorii din 1911. Pe lângă scleroza multiplă, această bacterie a mai fost asociată cu o varietate de alte boli, incluzând: SIDA, cancerul, diabetul, boala Parkinson, boala Alzheimer şi artrita. In anul 2000, dr.Charles Engel de la Institutul Naţional pentru Sănătate, SUA, a declarat că particulele de Brucella erau probabil răspunzătoare de sindromul oboselii cronice şi de fibromialgie. 
          În plus faţă de aerosoli, ţânţarii au fost îndelung testaţi ca şi agenţi de dispersie a diferiţilor patogeni. În 1950, Laboratorul de parazitologie Dominion din Belleville, Canda, creştea 100 de milioane de ţânţari pe lună. Au fost apoi trimişi la Universitatea Queens, în Kingston, unde au fost infectaţi cu particulele cristaline infectante. O epidemie de proporţii de oboseală cronică a fost raportată în 1957 în Punta Gorda, Florida. In săptămâna premergătoare, un influx masiv de ţânţari a fost observat în zona respectivă. Institutul Naţional pentru Sănătate a declarat că 450 de persoane s-au îmbolnăvit de oboseală cronică în decurs de o lună. Multe astfel de teste au fost realizate pe populaţia civilă în ultimii 50 de ani.
          După 11 septembrie 2001, toate aeroporturile SUA au trecut sub control militar. Există un proiect denumit “Frunza de trifoi”, care utilizează transportoare aeriene domestice echipate cu cisterne speciale care pulverizează asupra populaţiei civile diferite substanţe chimice.
          Vaccinurile sunt metoda cea mai simplă de a îmbolnăvi populaţia
          Pentru a trece de bariera de vigilenţă a oricărui om obişnuit, cea mai simplă modalitate care este utilizată şi care chiar ne face co-părtaşi la propria distrugere este aşa-zisa luptă împotriva îmbolnăvirilor, prin... vaccinuri.                                                           Vaccinurile sunt o sursă extraordinară de profit care nu comportă nici un risc pentru companiile farmaceutice, mai ales de când reacţiile adverse post-vaccinale sunt recompensate de guvern - în cazul SUA.  Ţinând cont şi de faptul că doar 10% din aceste reacţii adverse sunt raportate, această afacere - vaccinarea - ajunge să fie extrem de uşor de întreţinut şi promovat. Prin acest mod pervers de manipulare, putem spune că noi ajungem să plătim pentru propria moarte şi să-i facem astfel să se îmbogăţească pe aceşti criminali, în plus faţă de reducerea populaţiei pe care ei o preconizează.                   Influenta grupare Clubul de la Roma susţinea într-un material scris că populaţia planetei este prea numeroasă şi este necesară reducerea acesteia cu 90%.  În mod evident, prin  războaie şi epidemii (HIV, Ebola, Marburg , probabil West Nile şi SARS), se poate ajunge la îndeplinirea acestui deziderat. Alte grupări elitiste (Comisia Trilaterală, grupul Bilderberg) au exprimat acelaşi punct de vedere în legătură cu suprapopularea planetei. Aşadar, vaccinurile nu sunt numai o sursă de venit, ci şi o foarte bună modalitate de fragilizare a sănătăţii populaţiei şi chiar de reducere a numărului acesteia, după cum se va observa din aspectele expuse în continuare şi din alte articole expuse pe acest site. 
          Virusul HIV a fost răspndit prin vaccinare  
          Dr. Robert Strecker susţine că Departamentul Apărării (DOD – Department of Defense) a dat 10 milioane USD în 1969 pentru a fi creat virusul imunodeficienţei umane  (HIV) care să fie folosit pentru reducerea populaţiei de culoare. Prin utilizarea Actului de Libertate a Informaţiei, dr.Strecker a putut afla faptul că DOD a obţinut fonduri  de la Congresul SUA pentru a realiza studii asupra agenţilor care distrug sistemul imunitar, pentru crearea de arme biologice. 
          În luna mai a anului 1987, publicaţia Times, din Londra, raporta pe prima pagină că vaccinul antivariolic administrat în 1977 de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a indus SIDA. 100 de milioane de oameni din Africa erau supuşi acestui risc. Zonele cu numărul cel mai mare de astfel de vaccinări prezentau cele mai mari densităţi de cazuri SIDA. Virusologul Robert Gallo era citat în acest articol, spunând că “cercetătorii în domeniul SIDA nu vor spune nimic despre aceasta, deoarece sunt plătiţi şi pentru ca să tacă”. De asemenea, odată cu vaccinarea antivariolică din Africa a avut loc şi o vaccinare anti-hepatită B la homosexualii din New York, San Francisco, Los Angeles, St.Louis, Houston şi Chicago în 1978 şi 1979. Studiile epidemiologice din SUA au arătat că aceste 6 oraşe au cea mai mare incidenţă de SIDA, complex asociat SIDA (ARC – AIDS related comlex), şi decese de cauză HIV, în comparaţie cu celelalte oraşe americane.                            În 1992 directorul OMS, David Heymann, a afirmat că “originea SIDA nu mai are importanţă pentru ştiinţă în prezent”. Aspect extrem de relevant pentru intenţia de muşamalizare a acestei “afaceri”. 
          Guvernul experimentează pe populaţie  
          În comunitatea ştiinţifică există o tendinţă ca iniţial să se ignore şi apoi să se ridiculizeze părerile care sunt contrare a ceea ce se doreşte să se creadă şi să se impună ca fiind adevărat. Dar câţiva doctori şi oameni din personalul medical şi-au expus părerile, uneori chiar unui public surd şi a mass-mediei indiferente. Dr. Alan Cantwell care reprezenta această minoritate, afirma: “Guvernul experimentează în secret pe populaţie? Bineînţeles că da. Aceasta nu este o fantezie paranoidă. Există dovezi care arată că SIDA este o boală “fabricată” de om, prin producerea unui virus prin inginerie genică”. Cei care au ridicat vocea şi au avertizat despre ceea ce se petrece nu au scăpat fără urmări. Chiar dacă ocupau poziţii prestigioase, au fost eliminaţi sau ameninţaţi fizic şi profesional; laboratoarele lor au fost vandalizate, probele distruse, corespondenţa interceptată şi convorbirile telefonice înregistrate.                                                                                            În decembrie 2005, tot în Times, se afirma că Sindromul Războiului din Golf este asociat “cocteilurilor” de vaccinuri care au fost administrate soldaţilor, pentru protejarea faţă de eventualele atacuri chimice şi biologice. Mai mult de 100.000 de veterani  suferă de sindromul contactat în 1991, din care 20.000 deja au murit.                                               Oameni de ştiinţă americani au lucrat în Irak ca microbiologi în laboratoarele de arme biologice câteva săptămâni înainte de Războiul din Golf, iar Irakul importa bacterii şi virusuri cu virulenţă mare de la companiile din Statele Unite. În 1990, aceştia fabricau cantităţi uriaşe de toxină botulinică şi antrax. Comandamentul armatei americane cunoştea posibilitatea ca trupele să fie expuse agenţilor toxici, în timpul staţionării în Irak.       Multiplele vaccinări administrate soldaţilor indică această cunoaştere prealabilă. Dar comandamentul nu a informat trupele despre ceea ce va fi;  acestea participau la un experiment de proporţii, fără a li se cere acordul. Până la ora actuală cei care au fost acolo nu au fost informaţi despre aceasta, iar cele mai multe informaţii despre vaccinările realizate au fost clasate. Unul din medicii care a refuzat să coopereze deoarece considera că este o violare a Protocoalelor de la Geneva, a fost deferit Curţii Marţiale şi condamnat la 18 luni de închisoare federală.
 
          Ceea ce s-a descris până acum sunt exemple de afectare a sănătăţii populaţiei prin crearea de agenţi patogeni în acest scop. Mai există şi o altă modalitate de afectare a celor vaccinaţi  – nu neapărat prin introducerea în vaccin a unor agenţi patogeni despre care se ştie că sunt nocivi, ci prin absenţa sterilizării acestora de contaminări cu diferite bacterii sau virusuri de la animalele de laborator sau culturile celulare pe care sunt realizate vaccinurile. 
Vaccinuri care produc cancerul  
          În 1954 dr. Bernice Eddy, bacteriolog, a descoperit virusuri simiene (de la maimuţă) în vaccinul, presupusul a fi steril, anti-polio inactivat, dezvoltat de dr. Jonas Salk. Această descoperire nu a fost bine primită la NIH şi dr.Bernice a fost... retrogradat.                       Mai târziu, dr.Hilleman a izolat virusul SV40 din cele două tipuri de vaccinuri anti-polio: Salk şi Sabin. Virusul SV40 produce tumori. În aceste vaccinuri erau 40 de virusuri diferite, şi se urmărea eradicarea lor. Nu s-a reuşit sterilizarea completă a vaccinurilor anti-polio.                                                                                                                                      Dr. John Martin, profesor de patologie la Universitatea California de Sud a fost angajat pe perioada 1976-1980 în ramura de oncologie virală a Biroului de Ştiinţe Biologice, de la FDA. In decursul activităţii sale acolo, a identificat ADN străin în vaccinul anti-polio Orimune Lederle, ceea ce sugera o contaminare serioasă. El şi-a atenţionat superiorii asupra acestui lucru şi i s-a răspuns să înceteze aceste testări întrucât erau înafara activităţii pe care trebuia să o realizeze. Mai târziu, dr. Martin a constatat că toate cele 11 maimuţe verzi africane pe care se producea vaccinul anti-polio, prezentau virus citomegalic simian. Cei care realizau vaccinul ştiau despre acest lucru. Biroul de Ştiinţe Biologice a decis ca producţia de vaccin contaminat să continue.                                      In 1955 dr. Martin a identificat anumite virusuri numite virusuri clandestine, la pacienţii cu sindromul oboselii cronice. Aceste virusuri nu prezintă gene ai căror produşi determină sistemul imun al gazdei să le recunoască. Astfel, acestea trec „neobservate” de sistemul de apărare al organismului. In martie 1995, dr.Martin a detectat faptul că unele din aceste virusuri clandestine îşi au originea în tipul de virus citomegalic simian, al maimuţelor verzi africane, care infectează omul - virus despre care el atenţionase că sunt prezente în vaccinul anti-polio.                                                                                                            Un articol din Washington Post din 26 ianuarie 1988 menţiona că toate cazurile de poliomielită după anul 1979 au fost cauzate de vaccinul anti-polio, şi nu a fost depistată nicio tulpină străină în cazurile de poliomielită.  
          Vaccinarea copiilor măreşte mortalitatea infantilă  
          In 1999 vaccinul anti-rotavirus a fost recomandat de CDC (Centre for Diseases Control) pentru toţi copiii. Când acest program de vaccinare a fost instituit, mai mulţi copii au murit, iar un număr foarte mare de copii au făcut obstrucţii intestinale care le-au pus în pericol viaţa. Testările acestui vaccin înainte de patentare au arătat o incidenţă crescută a pericolului de obstrucţie intestinală, dar vaccinul a fost aprobat, fără recomandări speciale pentru practicieni. Vaccinurile pentru copii deseori nu sunt studiate pentru toxicitate, deoarece asemenea studii le-ar elimina de pe piaţă.
          In martie 2005, Haruna Kaita, cercetător ştiinţific în domeniul farmacologiei şi decan al Universităţii din Nigeria, a testat vaccinurile trimise de Organizaţia Mondială a Sănătăţii  în India. Dr. Kaita a depistat o serioasă contaminare cu agenţi patogeni.                   Pe lângă contaminările virale sau bacteriene, vaccinurile conţin şi multe substanţe toxice, care se introduc pentru a preveni infectarea lor cu bacterii sau pentru a le creşte performanţele. Printre aceste substanţe, se află şi mercurul, formaldehida şi aluminiul. În ultimii 10 ani, numărul de copii autişti a crescut de aproape cinci ori în SUA. Această creştere bruscă a procentului de copii autişti a survenit după introducerea vaccinului anti-varicelă, pojar, rubeolă, în 1975. Cazul cel mai reprezantativ este al unui copil căruia i s-au administrat vaccinuri pentru 9 boli într-o zi. Aceste injecţii au fost urmate imediat de instalarea autismului. Vaccinurile conţin un prezervant pe bază de mercur, numit thimerosal. Copilul a primit în acea zi o doză de mercur de 41 de ori mai mare decât cea care în mod normal poate afecta organismul. Mercurul este toxic pentru sistemul nervos.  
          Substanţele adiţionale din virusuri sunt ucigătoare  
          O nouă boală numită miofasceită macrofagică determină dureri în muşchi, oase şi articulaţii. Toate persoanele cu această boală au fost injectate cu vaccinuri care conţineau aluminiu. Depozitele de aluminiu sunt capabile să rămână ca reziduuri iritante în ţesuturi şi să perturbe sistemul imunitar şi sistemul nervos pe tot parcursul vieţii. Toate vaccinurile conţin aluminiu şi mercur. Aceste metale par să joace un rol important în etiologia bolii Alzheimer.                                                                                                                                      Când ne vaccinăm, de fapt jucăm o versiune modernă a “ruletei ruseşti”. Nu numai că ne expunem la aluminiu, mercur, formaldehidă, proteine străine, dar putem dobândi astfel virusul SV40 şi alte virusuri periculoase care pot genera cancer, leucemie, SIDA, etc. Congresul SUA protejează companiile producătoare de vaccinuri de urmărirea în justiţie, astfel că aceste soluţii injectabile periculoase cresc profiturile companiilor farmaceutice. Deşi expun populaţia la riscuri enorme, aceşti producători nu riscă nici măcare o amendă.                                                                                                                              În ciuda propagandei deşănţate, nu există nici o dovadă că vaccinurile sunt eficiente. Dimpotrivă. Şi de asemenea, vaccinurile nu sunt studiate în amănunţime pentru siguranţă înainte de a fi introduse pe piaţă. Există foarte multe dovezi că vaccinurile sunt periculoase, iar singura raţiune pentru existenţa lor este aceea de a creşte profiturile firmelor producătoare. 
          Clubul francmasonic Rotary a finanţat vaccinarea copiilor în România  
          La conferinţa de prezentare a vaccinului Engerix  - vaccinul anti-hepatită B, la noi în ţară , după ce a fost lăudat peste măsură pentru toate beneficiile pe care le aduce, s-a recunoscut că totuşi în Franţa Ministerul Sănătăţii nu l-a aprobat pentru a fi administrat copiilor. La întrebarea de ce nu a aprobat Ministerul Sănătăţii francez, respectivul a invocat motive financiare. Deci România este mai bogată ca Franţa? Nu. Clubul Rotary, în generozitatea sa, a sponsorizat această acţiune - vaccinarea cu Engerix B în România. Câtă grijă pentru copiii români! De ce nu şi pentru cei francezi?  
          Institutul de Patologie al Forţelor Armate, la ora actuală, reconstruieşte virusul gripei spaniole din 1918, inserându-l în tulpinile contemporane de virus gripal şi crescându-i letalitatea. Gripa spaniolă a omorât 675000 de americani în perioada 1918-1919. Mulţi din cei morţi erau soldaţi vaccinaţi. Anumiţi oameni de ştiinţă merg până la a afirma că versiunile reconstruite ale gripei ar putea fi inserate în vaccinuri, împreună cu o tulpină mai benignă, cu scopul de a diminua progresia componentelor periculoase. Substanţele chimice suport ale vaccinurilor pot ajuta anvelopa virală să fuzioneze cu celulele pulmonare, facilitând infecţia. Oamenii vor răspândi mai departe infecţia, şi apoi vor începe să cadă ca muştele. Aceasta va cauza pe de o parte panică, şi pe de altă parte o creştere a cererii de vaccin, accelerând astfel ciclul. Persoanele cu inocul mic de virus, care nu vor avea simptome grave de boală,  vor fi învinuite ca fiind cele care au răspândit boala.                                                                                                                                                 În 2002, Departamentul de Sănătate şi servicii umane a cumpărat 286 de milioane de doze de vaccin de la furnizorul britanic Acambis. Washington Post a raportat în luna sptembrie a aceluiaşi an că întreaga populaţie a Americii poate fi vaccinată în 5 zile. Concomitent, Departamentul de Sănătate a realizat un proiect de lege cunoscut ca Actul The Model Emergency Health Powers. Acest act poate cere ca orice individ să fie vaccinat, nesupunerea fiind considerată o crimă.
          Cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodată folosit!
          La sfârşitul anului 2004, într-o prestigioasă publicaţie ştiinţifică din Statele Unite – Proceedings of National Academy of Sciences, echipa de cercetători condusă de Gerhard Scheuch arăta că inhalarea de spray salin (apa cu sare) diminuează răspândirea de virusuri gripale, virusul SARS si tuberculoză, cu 72,1±8,19%. Pentru raţiuni probabil foarte bine cunoscute lui Merck şi altor conducători de firme farmaceutice, această informaţie potenţial salvatoare de vieţi nu a fost larg răspândită prin intermediul mass-mediei.
          Deci... “cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodată folosit!”...după cum afirma James Shannon, fost director al Institutului Naţional pentru Sănătate (NIH) din SUA.

E- urile

E-100
nepericulos
E-170
nepericulos
E-240
tulburari
E-101
nepericulos
E-174
nepericulos
E-241
tulburari
E-102
periculos
E-175
nepericulos
E-250
periculos
E-103
nepericulos
E-180
nepericulos
E-251
periculos
E-104
nepericulos
E-181
nepericulos
E-252
periculos
E-105
nepericulos
E-200
nepericulos
E260...E268
nepericulos
E-110
nepericulos
E-201
nepericulos
E-300
nepericulos
E-111
nepericulos
E-202
nepericulos
E301...E309
nepericulos
E-120
periculos
E-203
nepericulos
E-311
periculos
E-121
nepericulos
E-210
cancerigen
E-312
periculos
E-122
nepericulos
E-211
cancerigen
E-320
colesterol
E-123
foarte cancerigen
E-212
cancerigen
E-321
colesterol
E-124
periculos
E-213
cancerigen
E-322
nepericulos
E-125
nepericulos
E-214
cancerigen
E325...E327
nepericulos
E-126
nepericulos
E-215
cancerigen
E-330
cel mai cancerigen
E-127
nepericulos
E-216
cancerigen
E331...E337
nepericulos
E-130
nepericulos
E-217
cancerigen
E338... E341
modificari gastrice
E-131
cancerigen
E-220
distruge B12
E400...E404
nepericulos
E-132
nepericulos
E-221
modificari gastrice
E-406
nepericulos
E-140
nepericulos
E-222
modificari gastrice
E-407
modificari gastrice
E-141
nepericulos
E-223
modificari gastrice
E-408
nepericulos
E-142
cancerigen
E-224
modificari gastrice
E-410
nepericulos
E-150
nepericulos
E-226
modificari gastrice
E-411
nepericulos
E-151
nepericulos
E-230
periculos
E-413
nepericulos
E-152
nepericulos
E-232
periculos
E-414
nepericulos
E-153
modificari gastrice
E-233
periculos
E-420
nepericulos
E-160
nepericulos
E-236
nepericulos
E-421
nepericulos
E-161
nepericulos
E-237
nepericulos
E-422
nepericulos
E-162
nepericulos
E-238
nepericulos
E-440
nepericulos
E-163
nepericulos
E-239
cancerigen
E-450
modificari gastrice