marți, 30 noiembrie 2010

Volegov

Vladimir Volegov Născut în Chabarovsk, Rusia, a inceput sa picteze la vârsta de trei ani şi talentul său s-a arătat în mod repetat pe parcursul adolescentei sale. După ce a participat la scoala de arta, "Krivoy Rog" şi a servit în armata, Vladimir a fost admis la Lvov ,la Institutul Poligrafic din fosta Uniune Sovietică. A debutat în 1984 participă la, şi câştigănd Concursul International pentru Arta Poster.






Vladimir s-a mutat la Moscova în 1988 ,atunci cand cariera sa în arta devenise destul de cunoscuta.
În 1990 Vladimir Volegov a început sa călătoreasca în Europa, unde a câştigat bani de portrete picta pe strazile din Barcelona, Berlin, Viena şi alte oraşe europene. În ultimii paisprezece ani, arta sa a evoluat în muncă figurativa .
Paleta de culori vibrante lui Vladimir îndrăzneţ fuzioneaza pentru a crea imagini evocatoare care posedă o sensibilitate atemporala.






Vladimir Volegov ar putea fi considerat unul dintre cei mai buni pictori realisti ruşi din secolul al XX-lea şi începutul acestuia. Cu un stil care aminteşte strălucitoarea din culorile vechilor maeştri de impresionişti secolului al XIX-lea. Volegov probabil este pictor al femeii plina de vibratie şi seninătate si a copiilor .




























  • 2 comentarii:

    2010 in review spunea...

    [...] Volegov November 2010 [...]

    petre aurora spunea...

    da ,,imi plac videoclipurile scot in evidenta inocenta feminina si sensibilitatea acesteia in clipele de relacsare ,, picturile sunt expresive si aproape fff reale,,au redari si retusuri deosebit de gingase la fizioinomiile din peisaj si deasemeni peisajele sunt cu multe culori cea ce te duce cu gandul intr-o lume biblica de basm ,,,o lume a sperantelor si a cautarii fericiiri intr-o petala de floare sau in blanita unei pisicute frumoase si jucause ,,,,,,,,sunt multe de zis dar nu le-am vazut asa nulte videoclipuri cu aceste picturi ,,,,ferice de cei care le pot admira in mod real expuse intr-o galerie de arta

    Trimiteți un comentariu